Firstpack Magyarország Kft
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
rendelés feladása
főoldalcégünkrőlÁSZFforgalmazott márkákkapcsolat
Termék kereső
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Termékkategóriák
Papíráruk
Másolópapírok
Naptárak
Iratrendezés
Írószerek
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Vegyes irodaszer
Ragasztástechnika
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Számítástechnika
Vizuál és hangtechnika
Irodaberendezés
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Élelmiszer, italáru
Nyomtató kellékanyagok
Promóciós termékek
Göngyöleg
Partnerek
Feltöltés alatt!
Információk
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhoz szállítás
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan tudok belépni?
hirdetés
AkciókHírekTop termékekKedvencek
Cégünkről


Firstpack Magyarország Kft. a magyarországi papír-, írószer-, és irodaszer piac egyik jelentős szereplője. Jelenlegi formájában 2011. januárja óta működik. Papír-írószer, kellékanyagok, irodatechnika és csomagolástechnikával foglalkozó, komplex, több értékesítési vonalon is működő cég jött létre, melynek szolgáltatási köre jelentős mértékben kibővült.

Hisszük, hogy ez a modern felfogásban működő vállalat képes minden vevői igény kielégítésére és hosszú távon is jelentős szereplője lesz a hazai papír-, írószer-, irodaszer piacnak. Munkatársaink ezt tekintik elsődleges célnak, s bízunk abban, hogy Partnereink megtalálják bennünk azt a vállalatot, akivel érdemes együttműködni és közös sikereket elérni.

Célunk, hogy olyan biztos pénzügyi alapokon álló és hatékonyan működő papír, író- és irodaszer kellékanyag kereskedő legyünk, mely a cég által nyújtott szolgáltatásokban és termékminőségben megbízható piaci megoldást kínál Partnereinek.

Országos kereskedelmi hálózatunkkal, logisztikai, és gyártói tevékenységünkkel állunk rendelkezésére.

Cégellátás


E tevékenység keretében cégek, irodák közvetlen és teljes körű kiszolgálását végezzük.
Szerződött Partnereink között megtalálhatóak a „Top 500 hazai vállalat” listán szereplő cégek épp úgy, mint a néhány fős kisvállalkozások.
A modern cégellátó tevékenység magában foglalja mindazokat a termékeket és szolgáltatásokat, melyekre egy irodának a napi működéshez szüksége van.

Több fős budapesti üzletkötőkből és területi képviselőkből álló értékesítési csapatunk az egész ország területén áll vevőink rendelkezésére.
Segítünk választani! Több száz oldalas, évente megújuló termékkatalógusunk, akciós kiadványaink, év végi naptár- és ajándék katalógusunk, valamint információs honlapunk és webáruházunk egyaránt segíti a megfelelő termék kiválasztását.

Irodatechnika

A megbízható műszaki háttér a hatékony munkavégzés egyik legfontosabb alapköve. Ennek a kialakításában és fenntartásában nyújtunk segítséget az általunk forgalmazott termékkörökkel, mint például a nyomtatók, kellékanyagok, notebookok, projektorok, monitorok, stb és az ehhez tartozó kiegészítő kellékek, szoftverek, adattárolók, perifériás eszközök, egyéb cikkek.

Logisztika

Központi telephelyünk és raktárbázisunk Budapesten található. A Megrendelői igények gyors és színvonalas kiszolgálását egy több száz nm-es raktárunk és több milliós készletünk biztosítja. A rendelések kiszállítást országos házhoz szállítási rendszerünkkel az Ügyfél által kért és egyeztetett időpontokban és helyszínekre teljesítjük.

Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
© 2008 Firstpack Magyarország Kft    solution by NetGo.hu